URBANO XVIII


Smuk, charmerende og racetypisk hingst med masser af udtryk. Han er af den sporty type og er meget harmonisk sat sammen med en velansat hals, god bagpart og fine tørre lemmer.

Endvidere har Urbano utroligt gode og stærke hove og går derfor uden sko.

 

Han har gode taktfaste gangarter, især en rigtig god skridt hvilket ofte er en mangel hos PRE-heste. Han er meget arbejdsvillig og letridelig, har et fantastisk cool temperament og et stort hjerte.

 

Urbano XVIII uddannes primært i dressur og er pt. på L-niveau. Han er bagud i sin uddannelse i forhold til sin alder pga. en alvorlig foldskade, men er nu helt skadesfri og klar til kamp igen.

 

Han viser rigtig god teknik og kapacitet i springning, han er desuden blevet præsenteret for den klassiske skole hvor han også viser fint anlæg. Han uddannes dog ikke videre indenfor dette.

 

 


Efter kun ca. 4 måneders uddannelse i dressur, blev Urbano XVIII som 5 års udstillet til DAMOCHA 2008 - Dansk Morfologisk Championat, hvor han opnåede en samlet 4. plads i sin klasse for 5 - 6 års hingste. Han aflagde desuden den 3. bedste rideprøve i denne klasse.

 

Han er avlet hos Jose Oriol Govantes i Sevilla og er ud af stærke og spændende blodlinier, som indeholder stutterier som Terry, Yeguada Militar og Antonio Maria D. Oriol.

 

Urbano vil igen i 2011 deltage i konkurrencer under DRF.

 

Urbano er ren i røngten og er EVA vaccineret. Han har pt. et stambogsført afkom. Hingsten fremvises efter aftale.

 

Se Urbano XVIII’s stamtavle her